tatlılar

16 Haziran 2014 Pazartesi

Diary 35. Günlerden pazartesi

merhaba blogcanlarım, günler akıp gidiyor. bende iyi olmaya çalşıyorum. iş arkadaşımla ufacık bir sebepten sorun yaşadık gitti patrona şikayet etti. şimdi küstük konuşmuyoruz. belki böylesi daha hayırlıdır.
daha öncede sorunlar yaşadık. ama idare ettik. şimdi hepten koptu bağlar.

napalım. zorla anlaşacak değiliz ya. her neyse bu aralar firmamız denetimde işlerim yoğun. fazla yazamıyorum. blog benim nefes alma saham. burda mutluyum. artık sadece işimi yapıyorum. insanlarla fazla sohbet etmiyorum. böyle de mutlu değilim ama ne yapayım. akşamları iple çekiyorum. şimdilik haberler bu kadar.


6 yorum:

  1. işyeri insanın gününün büyük kısmını geçirdiği yer problemler olursa sıkıntı oluyor ama stek taraflı zorla da bişey olmaz salla gitsin.. problemli insanlardan nefret ediyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen cnm. bütün günümüz işte geçiyor. ben aslında arkadaş canlısı biriyim. ama olmuyor işte herkesle arkadaş olamıyorsun.

      Sil
  2. Böylesi zor gerçekten. Çünkü insan arada iş arkadaşlarıyla sohbet etmek istiyor, bazen danışmak bazen fikir almak...Ama belki de böylesi daha hayırlıdır dediğin gibi...Allah kolaylık versin. İyi çalışmalar...(Ayrıca ne o öyle çocuk gibi patrona şikayet etmek :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler atölye kedi. Allahtan başkaları da var işyerimde yoksa insan yalnız yapamaz.

      Sil
  3. bir ara bende çalışmıştım.. kızlarla anlaşmak çok zor. her türlü kıskançlık çıkarabiliyorlar, allah yardımcın olsun ;)

    YanıtlaSil