tatlılar

4 Mart 2014 Salı

Diary 7.

merhaba blogcanlarım, nasılsınız bakalım. bir kaç gündür yazamadım. işler yoğundu. hafta sonu kedim hasta oldu. bütün gün istifra etti. yemeden içmeden kesildi :( üzüldüm tabi ki. veteriner gaz dedi. ama ben yine de yediği mamadan şüphelendim. bozuk mu acep?

şimdi daha iyi sayılır. şükür. o da benim can yoldaşım. akşamları çok güzel stres alır :)
cins değil, hatta biraz vahşi :) ama olsun kime ne? ben onu çokkk seviyorum

spor iyi gidiyor. ama iş çıkışı zor geliyor yorgun oluyor insan. ama pes etmek yok. spor salonunda yeni arkadaşlar edindim. hepimiz birbirimize dua ediyoruz kilo verelim diye :))
en zoru da yediklerimizi kontrol edebilmek ühü ühü :(

sevgiler ♥

12 yorum:

  1. :) ayyy nasıl bakıyorsun kedi ye ya ben eşimin kuşlarına bile tahammül edemedim :) 3 tane cennet papağanı. hep evden atma derdindeydim çok çok kirletiyorlar ortalığı kafesteler nasıl kirletiyorlar diye soracak olursan :) kafesin kenarları hergün batıyordu bende biraz temizliğe düşkün biri olarak istemiyordum çok şükür sonunda gönderdim :)
    ama sevmek gerek tabi

    YanıtlaSil
  2. kedi çok temiz bi canlı cnm. tuvaleti için kum kabı var. zaten bütün gün yalanıp taranır. ayrı bi oda da kalıyo. mamasını suyunu ver. gerisi kolay.

    YanıtlaSil
  3. ay kıyamam tatlım ya kımse hasta olmasın , sevımlı sey....ayrıca annemın kedısı de var ay onlar kadar zararsız bır hayvan yok benceeeee bayılıyorummmmmmmmmm

    YanıtlaSil
  4. Kediciğe geçmiş olsun, umarım kısa zamanda düzelir.
    Yaz geliyor ya tüm hatunlar kilo derdine düştü, bende aynı durumdaym. Hadi bakalım fazlalıklardan kurtulalım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tşk ederim cnm. ayy inş ya. nolucak bu kilolar bilemiyorum :)

      Sil
  5. Geçmiş olsun tatlı kediciğe.. çok üzüldüm. Mamadan olma ihtimalini yüksek görüyorum ben de sizin gibi. Tabiki o da hem gaz yapıyor hem de istifra bence.. Neyse daha iyi olduğunu umarım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Bu arada üyeliği bir türlü gerçekleştiremiyorum daha önce de denemiştim, aynı sorun benim blogumda da var anladığım kadarıyla, nedeni nedir bilmiyorum. Sevgiler, yeniden geleceğim;))).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seve seve beklerim gogok. hepimizde bu sorun var sanırım.

      Sil